research papers springerlink thesis title business related how does a research essay look like continuity and change over time essay topics lebron james essay 2014

Vuxen

På TiP har alla en plats, olika grupper passar olika människor.

Nybörjargruppen

Här får du lära dig grunderna för Muay Thai. Fokus läggs på att få en bra grund för att kunna utvecklas vidare. Alla kan delta oavsett om du har erfarenhet från andra sporter eller aldrig någonsin idrottat förut. Passen varvas med teknikträning och fysträning som också är en viktig del av sporten.

Fortsättningsgruppen

När du behärskar grunderna kan du köra i fortsättningsgruppen. Här får ni göra fler moment mot varandra och börja testa på övningar mot en motståndare. Du kanske fortfarande inte har lärt dig sparring och alla moment än men här får du chansen att testa på. Du måste behärska grunderna för att köra i denna grupp.

Avanceratgruppen

Denna grupp är till för er som tränat lite länge. Du ska ha erfarenhet av sparring och hänga med i grundmomenten, ex kunna blockera och försvara sig. I denna grupp tränar även de som börjar gå matcher tex, D-klass och ev C-klass.

Tävlingsgruppen

Tävlingsgruppen är för dom som satsar på att tävla. För att få träna denna grupp krävs hög närvaro och engagemang. Man behöver även kunna komplettera sin träning med löpning och styrketräning på egenhand. Här är hjärta och vilja ett måste. Det är intensivare, tuffare och längre träningar än i de andra grupperna. I denna grupp tränar de som tävlar aktivt just nu, men ibland tas det även in folk som tävlat tidigare som sparringpartners och mitshållare. För att träna med tävlingsgruppen måste man ha godkänt från tränarna.

Share.