how do you reference an essay in mla short essay about education is the key to success sample business plan doctors office short essay on poverty in india example of doctoral literature review international adoption essay introduction

TiP Open 2 Resultat

1

TiP OPEN 2  har gått av stapeln och det blev ett jätte lyckat arrangemang med spännande matcher, fightingspirit och bra stämning! Vi tackar alla som bidrog till kvällen, alla sponsorer, funktionärer, fighters, tränare , publik och våra söta prisutdelare.

Här är resultaten från TiP OPEN 2

Match nr 1: C-Klass -75 kg

Bastri (VBC) & Robin (Slagskeppet) 0-3

Bastri började starkt i första ronden. Men sen tog Robin över och vann tydligt med 3-0. Vi ser fram mot att få se vad vi vet att Batsri kan prestera i nästa tävling!

Bastri vs Robin

Match nr 2: D-klass -63,5 kg 

Karim (TiP Muay Thai) vs André (Lotus Muay Thai) 3-0

Frysboxens egen Karim Karim Karim gick sin första thaiboxnings match någonsin. Det var en jämn och bra matchning, båda gick sin första match. Karim var den som var snäppet bättre och  vann klart med 3-0

Bra jobbat Karim!

Karim vs André

Match nr 3: C-klass -63,5

Christobal (Tip Muay Thai) vs Martin (Stockholm Muay Thai) 3-0 

Martin startade matchen med 100 %. Christobal fann sig snabbt och dominerade hela matchen och vann på KO i tredje ronden. Det var Christobals mest erfarna motståndare hittills men han visade att han är en fighter att räkna med i framtiden! Grattis!

Christobal vs Martin

Match nr 4: C-klass -67kg

Amnart (TiP Muay Thai) vs Mathias (Linköping Muay Thai) 2-1

Första matchen för Amnart efter ett långt uppehåll. Även här var det en jämn och bra matching, båda boxarna visade på fin teknik, men Amnart drog de längsta strået. Snyggt jobbat Amnart!

Amnart vs Mathias

Match nr 5: C-klass -71kg

Kaj (VBC) vs Omar (Allstar)

Kaj gick in starkt med sin boxning och satte rena fina kroppslag. Och i andra ronden blev det för mycket för Omar som blev uträknad och Kaj vann därmed på KO.

Grattis Kaj!

Kaj vs Omar

Match nr 6: C-klass -75

Erik (Allstar) vs Otabek (Lotus Muay Thai) 0-3

En jämn och bra match där Otabek var den starkare. Han vann  klart med 3-0

Grattis Lotus!

Erik vs Otabek

 

prisutdelning Frysbox ungdomar var funktionärerdommarbord

Share.